Здравеите колеги , имам едно силно тракане от скоростната кутия което много ме притеснява ,апък съм и на почивка . Колата е 2,4 jtd и от преди си го имаше едно леко притракване на свободен ход ,но от време на време беше , а сега е различно , много по силно тракане и е постоянно ,но само когато освободя или отпусна газта. Преди имах съмнения за маховика . Та въпросът ми е следния ,ако се предположи че е от маховика може ли да стане нещто по лошо или ще си остане само тракането и ще ме прибере ли колата или да търся сервиз ,а и съм далеч от България на около 300 км.
Известие
Collapse
No announcement yet.
силно тракане от скоростната кутия
Collapse
X
-
Моята така ромоли като застана до лявата гума,когато колата е на място,когато се движа не я чувам, може пак да ромоли, ама я карам защото хората които са разглобявали такава кутия сигурно са няколко и цената за такава интервенция е висока и може да няма ефект от разглобяването.Може лагера да ти издава този шум, ако се счупи оставаш на пътя.Впрочем ако караш без да превключваш много скоростите ще върви май, абе карай без да я юркаш много трябва да те прибереLast edited by lordliness; d.m.y г., 18:12.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Направи си за 15 лв автоасистанс в офис на Алианц - допълнение към гражданската отговорност. Ако си на път като се счупи, обаждаш се на номер в Алианц и ти пращат пътна помощ - колесар и те дърпа до първото населено място - до сервиз и ако е вечер и хотел могат да ти поемат. Като ме блъснаха челно на Шипка с Клиото, ме теглиха до Казанлък безплатно. Винаги си правя Асистанс, че много идиоти се навъдиха по пътищата. Долу - горе такива по спомен бяха условията, но прочети в нета или питай на място в офис. Успех!Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеНаправи си за 15 лв автоасистанс в офис на Алианц - допълнение към гражданската отговорност. Ако си на път като се счупи, обаждаш се на номер в Алианц и ти пращат пътна помощ - колесар и те дърпа до първото населено място - до сервиз и ако е вечер и хотел могат да ти поемат. Като ме блъснаха челно на Шипка с Клиото, ме теглиха до Казанлък безплатно. Винаги си правя Асистанс, че много идиоти се навъдиха по пътищата. Долу - горе такива по спомен бяха условията, но прочети в нета или питай на място в офис. Успех!Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:51.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от nevilin Покажи съобщениеНаистина е добра идеята, а дали важи и за ГърцияНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Аз не вярвам тракането да е от кутията. По-скоро е маховик или съединител. Аз лично бих рискувал да се прибера до БГ на ход бавно и внимателно.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Прибирай се. Според мен няма да има проблем. Все пак говорим за 300-400 км. Ако ще влизаш през Кулата и имаш нужда от помощ- дотъркаляй я до Благоевград и тук ако са станали по-зле нещата ще търсим вариант.
Айде сполайSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nevilin Покажи съобщениеБлагодаря ви колеги за отговорите , в петък ще поемам бавничко , но ще е през Свиленград. Дано да няма гафове .Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Прибрах се колега преди час . Случи се много странно нещо , когато тръгнах от Тасос колата при подаване на газ нямаше никакво тракане само при отнемане на газта или ако освободя . Но след около 150 км. бавно каране със 100 - 110 нещо изчатка и след това колата почна да тресе при ускорение а на свободна никакво тракане , при потегляне големи вибрации и тресене и това до България . И само след 30км. каране в България всички тракания , вибрации , всичко изчезна . Иди та разбери какво и беше . А ако някои има читав маховик за продаване да пише , че знам ли я какво ще и скимне пак.
Comment
Comment